zaterdag 12 september 2015

Dag 10; Salt Lake City

Vanmorgen hebben we het Antelope Island SP bezocht, een natuurpark op een eiland in het Great Salt Lake. We hebben er bizons, een coyote en pronghorn antelopes gezien.


's Middags zijn we naar downtown SLC geweest en hebben we het State Capitol, de Mormonen tempel en omringende gebouwen bekeken. De tempel zelf is niet toegankelijk voor bezoekers, bovendien werden er vandaag maar liefst 42 huwelijken voltrokken, er zijn 10 huwelijkskamers dus het ging achter elkaar door en de bruidsparen stonden naast elkaar voor de groepsfoto's voor de kerk. Het was een heel spektakel en erg leuk om te zien. Blijkbaar was het een mooie dag voor een wedding, aan weer heeft het niet gelegen, het was wederom een hele mooie maar ontzettend warme dag met temperaturen van 102 ºF (38ºC). 


Daarna hebben we The Gateway bezocht, een plein en winkelcentrum waar ook de huldigingen tijdens de Olympische winterspelen van 2002 werden gedaan.
Voor morgen wordt er nog mooi weer verwacht maar daarna krijgen we onweer en storm. Tegen die tijd zitten we nog een stukje hoger, in Yellowstone NP en daar zal het dan overdag 11 graden zijn en 's nachts onder het vriespunt........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten