zaterdag 19 september 2015

Dag 17; Sawtooth Mountains en Boise

Vanmorgen om 9 am vertrokken voor een rit door de Sawtooth Mountains, via Stanley naar Boise. Omdat het ook hier gesneeuwd heeft de afgelopen week waren de Sawtooth-toppen voorzien van een witte laag, prachtig om te zien. Het zou een lange rit worden omdat het nu eenmaal niet zo snel gaat door de bergen maar we hadden geluk, het was prachtig weer, wel koud maar met een strak blauwe lucht.
 
 
We reden via Sun Valley, de oudste wintersportplaats van Amerika (nu een ski oord voor de beter bedeelden onder ons) naar Stanley, langs het Red Fish Lake. Daar zijn we er even uit gegaan om langs het meer te lopen en hadden prachtig zicht op het meer met de toppen van de Sawtooth erachter.

 
Onze volgende stop was Stanley, om te tanken en voor een kop koffie.
 
 
Toen richting Boise, op zoek naar de Kirkham Hot Springs, daar wilden we onze lunch gebruiken. Helaas waren de hot springs voor ons onvindbaar dus hebben we gegeten op, wat wij dachten, een picknickplaats maar bij nader inzien zaten we gewoon op een campingplek.
 

 
Uiteindelijk kwamen we om 4.30 pm bij ons motel in Boise aan. Vanavond nog even wat boodschappen gedaan voor de lange reis van morgen en gegeten bij Mr. WOK, volgens Tripadvisor een aanrader. Heerlijke Chicken Teriyaki gehad met noodles en Peter een Mongolian Beef. Het eten werd vers gemaakt door een koreaanse kok en smaakte verrukkelijk.
 
 
We slapen vannacht in een mooi motel met alles erop en eraan, modern ingericht en met warm ontbijt (hopelijk bedoelen ze pancakes of wafels).........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten