zaterdag 5 september 2015

Dag 3 Valley of Fire SP

Zaterdagochtend vroeg vertrokken richting Zion NP maar eerst een tussenstop gemaakt bij Valley of Fire SP. We reden aan de westkant het park binnen en kwamen als eerste de Beehives tegen.Daarna zijn we afgeslagen op de White Domes road, de 5, 5 mijl lange scenic drive.
De Fire Wave trail stond boven aan ons lijstje dus die hebben we als eerste gelopen en daarna zijn we doorgereden naar de White Domes loop trail. Beide trails zijn prachtig!
We hebben nog een stop gemaakt bij Rainbow Vista om het uitzicht te bewonderen maar het was inmiddels al drie uur en 93 graden Farenheit (34ยบ C) dus besloten we om door te rijden richting Zion. Bij het binnenrijden van Utah was het ook ineens een uur later dus we moesten nog flink doorrijden om voor 6 pm bij het Kolob VC te zijn boven in Zion. Hier hebben we alvast een America the Beautiful parkenpas gekocht om de grote drukte in Zion op zondag voor te zijn. Het is namelijk Labor Day weekend en er werden enorm veel mensen verwacht. Omdat we er toch waren hebben we gelijk maar even de scenic drive van 5 mijl mee gepakt.

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten