dinsdag 29 september 2015

Dag 27; Las Vegas

Toen vanmorgen om 8 am de wekker ging hadden we toch wel wat moeite met opstaan.
Het ontbijt was een treurige bedoeling, de ruimte was veel te klein voor het grote aantal gasten, de keuze beperkte zich tot geroosterd brood met jam en cornflakes, het was dringen voor het buffet.
We besloten dat we hier niet meer wilden ontbijten.
Nadat we het ontbijt op onze kamer opgegeten hadden zijn we naar het sign Welcome te Fabulous Las Vegas gereden om even een foto te maken en daarbij reden we langs het Mandelay Bay hotel waar waarschijnlijk net een autoveiling wasgeweest want er stonden allerlei mooie gerestaureerde auto's buiten op de parkeerplaats, klaar om vervoerd te worden. Dat was natuurlijk prachtige "toys for boys" .......
 


 
Het Welcome to Fabulous Las Vegas sign staat in de middenberm van het zuidelijkste stukje van "de Strip", tegenover de Harley Davidson Store en ook daar wilde Peter graag even kijken, niet omdat hij zo'n HD fan is, want eigenlijk vind hij dat maar niets maar omdat het een enorme winkel is.
 
 


Wedding Chapel 
Daarna nog even bij de zuidelijke outlet stores geweest en nog een uurtje in het zwembad van het motel gelegen.
 
Voor het diner hebben we een Buffet Pass aangeschaft in hotel Paris. Met deze pas kunnen we 24 uur gebruik maken van alle buffetten in 5 verschillende hotels. Het le Village buffet in hotel Paris staat heel erg goed aangeschreven dus daar zijn we dan ook maar gelijk gaan eten.
Verrukkelijk!
Er was zoveel keus dat je gewoon niet wist waar te beginnen. De topper was een crepe gevuld met appel en bestrooid met poedersuiker en caramel, hemels!
We gingen rollend het restaurant weer uit en zijn toen maar een stuk gaan lopen over de strip.
Dat werd een stuk van 4,5 km, ongemerkt loop je toch een heel eind weg.
Onze bestemming was hotel Treasure Island, kortweg TI genoemd.
Hier hadden we 2 jaar geleden een leuke piraten show gezien.
Daar aangekomen bleek deze show al vanaf oktober 2013 niet meer opgevoerd te worden.
Jammer!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten