maandag 28 september 2015

Dag 26 Las Vegas

We hadden geen haast, er stond niets op het programma vandaag behalve dan de 125 mijl afleggen van Death Valley naar Las Vegas.
Dus onderweg ook alle tijd om in Indian Spring even stil te staan bij de militaire basis om daar een onbemand vliegtuig te zien landen.
Omdat we via de noordkant Las Vegas binnen kwamen zijn we gelijk even naar de Premium outlet geweest om te shoppen.
Peters geduld werd danig op de proef gesteld want we hebben het er wel even uitgehouden.
Deze outlet ligt in de buurt van downtown waar ook de Silver & Gold Pawn Shop zit, bekend als de Pawn Stars van Veronica. Het leek ons leuk om daar ook even te kijken.
Het pand is van buiten veel kleiner dan het op tv lijkt, van binnen is het ruimer dan we dachten.
De Pawn stars zelf werken al lang niet meer in deze shop, dat was vanwege de vele fans niet meer mogelijk. Er gaan hele georganiseerde tours naar de Pawn Shop. Wij dachten dan ook dat de kans klein was dat we binnen konden kijken maar we konden er zo in en mochten overal rondkijken.
 

 
 's Avonds gegeten bij de Panda Express en een tijdje rond gekeken bij Hotel Bellagio waar we natuurlijk de fonteinen hebben gezien op de muziek van Celine Dion en binnen de prachtige herfst versiering hebben bewonderd.
 
Uitzicht vanaf ons balkon van Travelodge Center Strip
 

Hotel Bellagio


 
 
Daarna zijn we naar Hotel Paris gelopen, daar speelde een leuke band. Het was al 1.30 am voor we er erg in hadden, je past je ritme gelijk aan aan het nachtleven van Las Vegas......
  
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten