dinsdag 1 oktober 2013

Dinsdag 1 oktober; SHUTDOWN......... en Dead Horse Point State Park

Het ongelooflijke is gebeurd, er is een Government Shutdown en alle Nationale Parken zijn met onmiddelijke ingang gesloten....... Men verwacht dat de sluiting ongeveer 10 tot 12 dagen gaat duren. Tegen die tijd zitten wij in San Francisco en hebben we Canyonlands, Arches, Brice, Zion, Death Valley en Yosemite gemist. Om niet het gevoel te krijgen dat onze hele vakantie in het water valt zoeken we alternatieven in de State Parks want die blijven wel open en ondertussen duimen we dat de shutdown heel snel voorbij is.

Onderweg van Blandings naar Moab kwamen we langs Wilsons Arch die vanaf de weg bereikbaar was. Geen vergelijk met Arches NP maar we hebben in ieder geval een arch gezien, waar dit gebied om bekend staat.
Het hotel waar we vandaag zijn aangekomen in Moab had voor zijn gasten al een alternatief programma klaarliggen. In plaats van Canyonlands hebben we vanmiddag het Dead Horse Point State Park bezocht. Erg mooi en de route er naar toe was met recht een Scenic Route.... In dit park kun je een bocht in de Colorado River zien liggen als een lus. 


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten