dinsdag 15 oktober 2013

Dinsdag 15 oktober, fietsen over de Golden Gate Bridge tot aan Sausalito...

Een actieve dag vandaag.
We hebben fietsen gehuurd bij Blazing Saddles. Daarvoor hadden we in Nederland al via Viewpon kaartjes geregeld. We hadden een super aanbieding, wij betaalden slechts $8 ipv $36 die er ter plaatse gevraagd werd. We kregen eerst een korte video te zien over de route over de Golden Gate Bridge naar Sausalito, toen werden de fietsen klaargemaakt en volgde er een beknopte uitleg en daarna moesten we laten zien dat we konden fietsen, ja echt....!
We hebben vandaag zo'n 45 km gefietst waarbij we op de terugweg van Sausalito een behoorlijk stuk moesten klimmen. Maar het was zo gaaf om fietsend over de Golden Gate Bridge te gaan en San Francisco vanaf de brug te zien liggen......


 

 
Nadat we weer terug waren aan de San Francisco kant hebben we een iets andere route terug gereden langs het Palace of Fine Arts en zijn we doorgereden naar Fisherman's Wharf en Pier 39 waar we natuurlijk even een kijkje genomen hebben bij de zeeleeuwen die hier massaal op de vlonders naast de pier liggen en voortdurend met elkaar in gevecht zijn om het beste plekje op de vlonders. Gelukkig stonken ze niet zo erg als de zee-olifanten die we eerder op het strand langs de kust zagen liggen.

We zijn helemaal doorgereden tot aan Ferry Building en de witte Bay Bridge, die qua schoonheid echt niet onder doet voor de bekendere rode Golden Gate, tenminste, dat vonden wij....


 
 
Het was vandaag een perfecte dag om te fietsen, stralend weer, lekker temperatuurtje (25 graden) en weinig wind dus we hebben echt volop genoten van onze prachtige fietstocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten