zondag 13 oktober 2013

Zondag 13 oktober; Point Lobos State Reserve & Carmel.......

Onze laatste volle dag in Monterey...... Vanmorgen hebben we het Point Lobos State Reserve bezocht en 4,5 uur gewandeld over de verschillende trails die hier langs de kust zijn uitgezet. We zijn begonnen met de Sea Lion Point trail die over de rotsen op de kaap van Point Lobos loopt. De naam zegt het al, op de rots voor de kust liggen heel veel zeeleeuwen te luieren in het zonnetje.


 
 
Bij het turen over zee zagen we plotseling wat spuiten in de verte en met de verrekijker, die we in bruikleen hadden gekregen tegen inlevering van de autosleutels, konden we een hele groep walvissen volgen. Wat een geweldig gezicht. Dat is natuurlijk niet op een foto vast te leggen maar staat wel op video!


Later op de middag hebben we een kijkje genomen in Carmel by the Sea, een schattig dorpje gelegen naast Monterey, met huizen in cottage-stijl.

 

We zijn ook even naar het strand geweest, een van de mooiste stranden langs de kust hier.


 

Vanaf het strand kon je kijken op Pebbles Beach, bekend van de golfbanen en autoveilingen.


Nu moeten we onze koffers herpakken en zorgen dat alles zoveel mogelijk in de koffers en handbagage past want morgen moeten we de auto inleveren. We rijden morgenochtend naar San Francisco.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten