zondag 6 oktober 2013

Zaterdag 5 oktober; via Zion NP en Snow Canyon State Park naar Las Vegas......

Vanmorgen bibberend wakker geworden, het had flink gevroren en in de douches en toiletten was het echt steenkoud. We waren al vroeg op weg. Vanaf het park waar we zaten konden we via de oost ingang de doorgaande weg via Zion NP rijden maar we mochten nergens stoppen en alle wandelpaden waren afgesloten. Al rijdend door het park kregen we toch een aardige indruk van Zion, wat veel rozer van kleur was dan ik gedacht had.
 
We zijn daarna door gereden naar Snow Canyon State Park waar we de Hidden Pinyon trail hebben gelopen gecombineerd met de Petrified Dunes trail. De eerste trail was goed aangegeven en bood mooie uitzichten. De tweede trail die dwars over de versteende duinen liep kende behoorlijk veel hoogte verschil en was zo slecht aangegeven dat we tot twee keer toe van de route raakten en hebben lopen dwalen tussen de duinen.

 


 
 
 
Na 3 uur wandelen zijn we richting Las Vegas gereden, dat was toen nog 200 km. We hadden de mazzel dat het in Nevada weer een uurtje vroeger is dan in Utah dus hadden we nog wat aan de middag in Vegas. Vanavond, na een snelle hap bij In and Out Burger, een stukje van "de Strip" gelopen. Wat een circus is het hier, je kunt je gewoon geen voorstelling maken van hoe het er hier aan toe gaat, ik kan het ook niet uitleggen, er zijn geen woorden voor, wat een gekkenhuis....


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten