vrijdag 27 september 2013

Vrijdag 27 september; Route 66, Seligman, Sedona, Flagstaff


Vanmorgen vroeg vertrokken via de Route 66 naar Seligman. Hier even uitgestapt om de oldtimers en de vele souvenirs shops te bekijken, niet echt ons ding maar toch wel grappig om het hele Route 66 circus eens van dichtbij te bekijken.Daarna doorgereden naar Flagstaff waar we zouden overnachten.
We waren echter al voor de middag op plaats van bestemming dus zijn we eerst doorgereden naar Sedona om het Slide Rock State Park te bezoeken. Gladde rode rotsen aan de Oak Creeck waar je ook kunt zwemmen in het heel heldere maar wel steenkoude water. Wij hebben het gelaten bij een wandeling over de rotsen waarbij ik eerlijk moet bekennen dat ik toch wel een beetje angstig ben geworden bij het klimmen. Ik heb er daar ook verschillende onderuit zien glijden op de natte, gladde rotsen. Dit keer wist ik me gelukkig staande te houden. ;-)


Na deze lunch stop hebben we de Crescent Moon Ranch bij Red Rock Crossing bezocht om hier foto's te kunnen maken van de Cathedral Rock, die op deze plaats prachtig weerspiegelt in de Oak Creeck. Wat een schitterende plek was dit, alleen jammer dat de muggen hier ook hun favoriete stek hadden gevonden...... (op mijn lijf). 

 
Daarna moe maar voldaan terug naar ons motel in Flagstaff. Ik geloof dat we het vanacht minder getroffen hebben dan de afgelopen week. We logeren in een America's Best Value Inn maar om te beginnen brak ik de sleutel af in het slot, toen kreeg ik een sleutel mee die niet paste, we zitten boven, dus gesleep met koffers en we zitten langs een spoorlijn waar de goederentreinen langs denderen. Het is een beetje een ouwe boel hier. Geen koffiezetter, geen fohn (oh oh), een ouwe tv.... Nou ja, het is maar voor 1 nacht en we moeten morgenochtend toch al heel vroeg vertrekken want dan gaan we naar de Grand Canyon....

1 opmerking:

  1. Toch wel wat tegenvallertjes hier en daar zo te lezen, maar ik hoop dat jullie er daardoor niet minder van genieten. Leuk om te lezenw at jullie allemaal doen, heb er zojuist even goed de tijd voor genomen om het allemaal rustig te lezen. Geniet er verder nog van! Groetjes Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen