donderdag 19 september 2013

Morgen.....

...is het eindelijk zo ver. Na heel veel voorbereidingen vertrekken we morgenochtend om 11.15 uur vanaf Schiphol. Eerst naar Washington en na een tussenstop van 3 uur vliegen we door naar Los Angeles waar we rond 20.30 uur zullen aankomen.
Ons eerste motel bevindt zich in Hollywood en hier zullen we de eerste 4 nachten verblijven.
Het inpakken van de koffers had nogal wat voeten in aarde, ik heb de koffer wel drie keer opnieuw ingepakt en steeds was ie te zwaar! Komt ook omdat we voor twee seizoenen kleding mee moeten nemen. Hoge temperaturen in LA, Las Vegas en Death Valley en herfst in Zion, Grand Canyon en Bryce Canyon. Dus korte en lange broeken, T-shirts en vesten. Gelukkig heeft Peter nog een beetje ruimte over in de koffer......

7 opmerkingen:

 1. Een goede vlucht Ellen en Peter. Ik kijk uit naar jullie verslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een geweldige vlucht gewenst Peter en Ellen ik kijk ook uit naar jullie verhalen. Have a nice flight and a safe tripp.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn in maart/april geweest dus hadden hetzelfde probleem. 30 Graden gehad maar ook sneeuw...soms op dezelfde dag. Begonnen we in korte broek (onderaan in het natuurpark) om te eindigen in spijkerbroek, dikke trui en bodywarmer (boven in de bergen van datzelfde natuurpark). We zijn allemaal ook echt ontzettend verkouden geweest dus neem daar iets voor mee ;) Zoals ik al op Facebook ook zei, ik kijk er echt naar uit om jullie belevenissen hier te lezen en de foto's te zien! Heb een geweldige vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd. Wat een geweldige reis!!
  Geniet ervan en ik wacht jullie berichten vol spanning af...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele mooie en bijzondere reis toegewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ellen en Peter eindelijk is het me gelukt om een bericht te sturen dankzij Coen!!! Wensen jullie hele fijne vakantie toe! Geniet van deze mooie tijd!

  Liefs van ons André en Ankie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goede reis gehad? Al bekenden gespot in Hollywood? Heeeeel veel plezier daar.

  BeantwoordenVerwijderen